Københavnkurset - DFDS Seaways

Neste kurs holdes 1. til 3. november 2018 på Pearl Seaways. Link til program og påmelding legges ut under "Planlagte kurs" så snart dette er klart. Invitasjonen blir også sendt til alle som står på vår e-postliste. Ønsker du å motta kursinvitasjoner fra Eiendomsadvokatene på e-post trykk her.

Eiendomsadvokatenes servicekontor har fra oppstarten arrangert kurs. Det første kurset ble holdt høsten 1983 på Olrud Hotell ved Hamar hvor temaet var den da nye loven om eierseksjoner, deretter fulgte kurs på land bl.a. Gjøvik, Larvik og Skien før kursene ble lagt til sjøen i 1985. De første årene var destinasjonen Kiel, men fra høsten 1990 har turen gått til København.

I tillegg til solid faglig innhold gir båtreisen og oppholdet i København en sosial ramme rund kurset mange setter pris på. Det er mange som deltar jevnlig på disse kursene, men det er alltid plass til flere!

Administrasjonen arbeider hele året med aktuelle temaer for kursene. Har du forslag til noe som kan være aktuelt å ta opp, eller en aktuell foredragsholder, mottar vi gjerne disse på post@eiendomsadvokatene.no.

Velkommen på kurs!